H νέα δύναμη στην ανακύκλωση τηγανελαίων!

Η Euro-Recycling είναι εταιρεία γενικής ανακύκλωσης.  Δραστηριοποιείται σε πολλούς τομείς και ανακυκλώνει  μεγάλη γκάμα υλών.  Είναι πιστοποιημένος συλλογέας ανακύκλωσης χρησιμοποιημένων μαγειρικών λιπών και ελαίων. Είναι η αξιόπιστη λύση για εστιατόρια, ταβέρνες, ταχυφαγεία, catering, ξενοδοχεία, βιομηχανίες, βιοτεχνίες, πολυκατοικίες, νοσοκομεία και οπουδήποτε υπάρχει χώρος εστίασης.

Μην πετάτε το χρησιμοποιημένο λάδι σας! Κάνει κακό στο περιβάλλον και στην τσέπη σας! Τώρα μπορείτε να κάνετε ανακύκλωση στα χρησιμοποιημένα έλαια και λίπη, να εξοικονομήσετε χρήματα και το κυριότερο να προστατέψετε το περιβάλλον.

Η Euro-Recycling παίρνοντας από εσάς τα χρησιμοποιημένα έλαια και λίπη εξασφαλίζει ότι αυτά δεν πρόκειται να μολύνουν το περιβάλλον αλλά να επαναχρησιμοποιηθούν ως βιοντίζελ. Το δικό σας κέρδος είναι η ανταποδοτικότητα!

Πως μπορώ να συνεργαστώ με την EURO-RECYCLING;
Αυτό εξαρτάται από τον τύπο της επιχείρησης και το ενδιαφέρον σας για την ανακύκλωση των χρησιμοποιημένων ελαίων (τηγανέλαια) και λίπη.






Συνεργάτης μας θα έρθει στο χώρο σας και ανάλογα με τις ποσότητες που θα ανακυκλώνετε θα τοποθετηθεί ο κατάλληλος εξοπλισμός που να σας παρέχει την δυνατότητα της αποθήκευσης του.






Όταν συμπληρωθεί η ποσότητα, συνεργείο της εταιρείας θα περνά από τον χώρο σας για να συλλέξει και να μεταφέρει το προς ανακύκλωση έλαιο. Οι ημέρες και ώρες εξυπηρέτησης θα συμφωνηθούν μαζί σας.






Τι κερδίζω από την ανακύκλωση;
Κάθε φορά που θα μας παραδίδεται το χρησιμοποιημένο μαγειρικό σας λάδι, θα σας αποδίδεται και το ανταποδοτικό όφελος. Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα από μία μεγάλη γκάμα. Μην πετάτε το λάδι σας, κερδίστε από αυτό.
 
Η ανακύκλωση των χρησιμοποιημένων ελαίων και λιπών είναι επιτακτική. Η ρύπανση του περιβάλλοντος από την ανεξέλεγκτη εναπόθεση τους είναι πολύ μεγάλη σε βαθμό. Ένα λίτρο τέτοιου λαδιού μολύνει μέχρι και 1.000.000 λίτρα νερού.






Η Eurorecycling  εξασφαλίζει και την περιβαλλοντική σας δράση. Σε κάθε συλλογή χρησιμοποιημένων ελαίων θα σας παραδίδεται βεβαίωση παραλαβής. Ετησίως θα παραλαμβάνετε και μία βεβαίωση για το σύνολο της ποσότητας ελαίων που έχετε παραδόσει προς ανακύκλωση. Η εταιρεία μας είναι εφοδιασμένη μέ όλες τις απαραίτητες άδειες και συμβάσεις.  






Πως μπορώ να επικοινωνήσω και να ενταχθώ στο πρόγραμμα ανακύκλωσης κερδίζοντας;
Η επικοινωνία σας μαζί μας μπορεί να γίνει με πολλούς τρόπους!
  • Πάρτε μας τηλέφωνο στο 2117203848 και ένας συνεργάτης μας θα σας δώσει όλη την απαραίτητη πληροφόρηση για το πώς μπορείτε να ανακυκλώσετε και να κερδίσετε από αυτό!
  • μέσα από την ηλεκτρονική διεύθυνση sales@eurorecycling.gr  Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας οποιαδήποτε ώρα της ημέρας!
  • Στείλτε μας φαξ στο 211-7203847 με την εκδήλωση ενδιαφέροντος και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας!
  • Πάρτε μας στο κινητό 6936855977 και καταρτισμένος συνεργάτης μας θα σας λύσει όλες τις απορίες!






Τηλεφωνικό Κέντρο: 211 72 03 848








ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΝΤΑΧΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΕΛΑΙΩΝ (ΤΗΓΑΝΕΛΑΙΑ) ΚΑΙ ΛΙΠΩΝ. ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου