ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΣΥΣΚΕΥΩΝ-ΜΕΤΑΛΛΩΝ

Η Euro-Recycling είναι μία 100% Ελληνική Εταιρεία Ανακύκλωσης. Σε εμάς μπορείτε να ανακυκλώσετε δεκάδες υλικά  τα οποία αντί να οδηγηθούν σε χωματερές και να μολύνουν το περιβάλλον μπορούν να ανακυκλωθούν και να επαναχρησιμοποιηθούν.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται σε όλο το φάσμα της ανακύκλωσης ενώ πελάτες είναι από μεγάλες βιομηχανίες και βιοτεχνίες μέχρι μικρές οικογενειακές μονάδες, μικρές και μεγαλύτερες επιχειρήσεις ενώ απευθύνεται και σε ιδιώτες.

ΜΕΤΑΛΛΟ
Μην πετάτε τα μεταλλικά είδη. Μπορείτε να τα το συγκεντρώσετε και μόλις μαζέψετε μία ποσότητα τηλεφωνήστε μας. Θα το αγοράσουμε! Παραλαμβάνουμε όλες τις ποσότητες μετάλλων όπως Σίδηρος, Αλουμίνιο, Χαλκός κλπ
 
ΣΥΣΚΕΥΕΣ
Όλες οι ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές δεν χρειάζεται να τις πετάξετε. Από ένα μικρό τηλέφωνο μέχρι ένα ψυγείο και από μία ξυριστική μηχανή μέχρι έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή και ένα αυτοκίνητο μπορείτε να το παραδώσετε στην Eurorecycling. Ακολούθως όλες οι παλιές συσκευές θα πάνε στην Εταιρεία Ηλεκτρικών Συσκευών καθώς η Eurorecycling  είναι επίσημα συμβεβλημένη μαζί της.
 
 
 
Τηλεφωνικό Κέντρο: 211 72 03 848