ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΧΑΡΤΙ-ΠΛΑΣΤΙΚΟ

Η Euro-Recycling είναι μία 100% Ελληνική Εταιρεία Ανακύκλωσης. Σε εμάς μπορείτε να ανακυκλώσετε δεκάδες υλικά τα οποία αντί να οδηγηθούν σε χωματερές και να μολύνουν το περιβάλλον μπορούν να ανακυκλωθούν και να επαναχρησιμοποιηθούν.
 
ΧΑΡΤΙ*
Συγκεντρώνοντας τις ποσότητες χαρτιού που είναι προς απόρριψη, βοηθάτε την επιχείρηση σας, δεν μολύνετε το περιβάλλον ενώ στις μεγάλες ποσότητες κερδίζετε και ανταποδοτικά οφέλη. H Euro-Recycling εδώ και αρκετά χρόνια ανακυκλώνει το παλιό χαρτί.

Μπορείτε και εσείς να μαζέψετε το παλιό χαρτί που έχετε και να το ανακυκλώσετε. Το χαρτί συλλέγεται και διαλέγεται σε δύο βασικές κατηγορίες: Άσπρο και Καφέ. Μετά την διαλογή του πηγαίνει προς ανακύκλωση.

Αν έχετε γραφείο-επαγγελματικό χώρο καλέστε μας για να ενταχθείτε στο νέο μας πρόγραμμα "ΓΡΑΦΕΙΟ: ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ".
ΠΛΑΣΤΙΚΟ*
Το ίδιο ισχύει για το πλαστικό. Υπάρχουν αρκετές ποιότητες που μπορούν να ανακυκλωθούν αλλά οι πιο συνηθισμένες είναι το νάυλον, το stretch film και το χοντρό πλαστικό. Μετά τη συλλογή του πηγαίνει προς ανακύκλωση.

Βιομηχανίες, Βιοτεχνίες, Επιχειρήσεις, γραφεία μπορούν να ενταχθούν στα προγράμματα ανακύκλωσης της εταιρείας μας και να ανακυκλώσουν όλο το παλιό χαρτί που έχουν. Υπάρχει η δυνατότητα για τοποθέτηση ειδικού εξοπλισμού (container) εφόσον υπάρχει μεγάλη ποσότητα.

Με κάθε συλλογή ποσότητας χαρτιού η εταιρεία μας σας παρέχει βεβαίωση ανακύκλωσης ενώ υπάρχει η δυνατότητα ανταποδοτικού τέλους εφόσον υπάρχει μεγάλη ποσότητα.

*H Υπηρεσία παρέχεται δωρεάν για ποσότητες άνω των 2 τόνωνΤηλεφωνικό Κέντρο: 211 72 03 848